ARXIU / 1983 / Textos

Pasqual Fort
Taller Galeria Fort

La tercera edició del MINI PRINT INTERNACIONAL de CADAQUÉS protagonitzada per les obres de 612 artistes de 45 països s’ha caracteritzat per un augment notable de participació d’artistes professionals.

Àustria, Costa Rica, Egipte, Nova Guinea, Síria, República Dominicana, tenen per primera vegada els seus representants.

El nivell de les obres acceptades és molt alt i les tècniques emprades en la seva realització, ben diverses.

Cal remarcar que els participants saben que el premi que nosaltres oferim no és un premi en metàl·lic. No vivim per tant en un món tan materialista i insolidari; els artistes del Mini Print Internacional de Cadaqués ens ho demostren amb les seves obres, les seves cartes encoratjadores, visitant les nostres Galeries/Tallers de Barcelona i Cadaqués des d’Espanya, Argentina, Canadà, Itàlia, Estats Units, etc., i tots plegats, ells i nosaltres, treballem esperançats perquè “l’obra gràfica original signada” sigui reconeguda tal com es mereix.

Ens atrevim a assenyalar que aquesta tasca ja comença a donar fruits i amb molt entusiasme estem organitzant la versió del MINI PRINT INTERNACIONAL de CADAQUÉS 1984, que esperem sigui de nou un vincle pel millor coneixement de les essències de cada país a través de l’Art.